2011-11-20

Teenage Mutant Ninja Turtles

Turtlestårta till en väns lillebror. De här figurerna var ju riktigt populära under 90-talet och min bror ÄLSKADE de här leksakerna och kunde allt om dem så det var lite nostalgi att göra denna tårtan ;)Tårtan innehåller hallon/grädde och vaniljkräm och är täckt med marängsmörkräm och marsipan/sugarpaste :8 kommentarer:

 1. Den är alldeles underbar!Önskar jag kunde göra så fina tårtor:)

  SvaraRadera
 2. Herregud du är helt otroligt duktig på det här! :D Jag skulle precis skriva och fråga om beställning och pris osv när jag såg texten där du skriver att du just nu bara gör tårtor till vänner och bekanta :/ Detta just nu gäller även sommaren 2012 ... eller? :)

  SvaraRadera
 3. ... jag glömde ju helt och hållet att ge dig någon kontaktuppgift! Min mailadress är javieratrejovelasquez@hotmail.se :)

  SvaraRadera
 4. Hej du underbara konstnär!
  Mikaels min när han såg tårtan var obetalbar, han ville inte skära i den....
  Nostalgi blandat med lycka & hjärtliga skratt, kan det bli bättre?
  Tack & kram från Ramona

  SvaraRadera
 5. Jättefin!

  Hur gjorde du för att få till locket på huvudet?

  SvaraRadera
 6. Vilka fina tårtor du gör! Finns det ngn bra baktillbehörs affär i Uddevalla som du kan rekommendera? Tänker mig sockerpasta, stansverktyg, formar osv.
  //v

  SvaraRadera
 7. Tack så mycket för era fina kommentarer!! :)

  Veropenn: Tyvärr finns det inget större utbud av tårttillbehör i butikerna i uddevalla, mest finns nog på Panduro ute på Torp. Jag brukar oftast åka till Tårtdecor i Kungälv när jag behöver uppdatera lite bland tårtgrejerna :)
  / Josefina

  SvaraRadera
 8. Hejsan! Kan man beställa tårtor av dig eller gör du bara till nära och kära? Mvh alexandra

  SvaraRadera