2012-07-13

Kit Kat Tårta

Kit Kat tårta till goa Emilia, choklad-tårtbottnar och en kladdkakebotten fyllda med chokladmousse och hallonmousse, täckt med sugarpaste:

9 kommentarer:

 1. Helt fantastiska tårtor! Jag har sett väldigt mycket tårtor men du är absolut i toppklass! Hur många timmar lägger du på en sån här tårta egentligen? Mvh Julia

  SvaraRadera
 2. åh vilken häftig tårta,klockren verkligen

  SvaraRadera
 3. Välkommen tillbaka! Vilka fantastiska tårtor du gör!

  SvaraRadera
 4. Vilken skapelse! Du är så duktig! Tur du är tillbaka, har saknat dina fantastiska tårtor!

  SvaraRadera
 5. Så cool och perfekt! Fasen vad du är grym!

  SvaraRadera
 6. Oj, vilken tårta! Älskar när tårtorna ser lite "cartoon" ut. Du är helt grymt duktig. Är du självlärd eller har du gått någon utbildning? :)

  SvaraRadera
 7. Du e ju ett geni!!! Vilka tårtor!! Jag blir gråtfärdig när jag tittar på dina konstverk.. Å de verkar ju jättegoda dessutom. Lyckliga de som får dina tårtor.! Läste att det inte går att beställa av dig, mycket synd!! Hade gärna velat ha en till min dotters dop! Fast d hade man kanske inte haft råd med iaf.. :)
  Vet du om nåt bra ställe eller någon annan som man kan beställa riktigt fina doptårtor av?
  Mycket tacksam för svar!

  SvaraRadera
 8. Visst är det tråkigt när man hittar fantastiska bloggar, som man slukar i ett naffs och vill läsa mer av, och så är den inte aktiv? Typ som denna bloggen?;) Fy tusan vilka FINA tårtor! Hur har du lärt dig allt detta???? Du är ju extremt duktig!

  Hoppas jag kommer se mer från dig!
  Ha det fint!
  /En annan Josefine

  SvaraRadera